Productlijst

Bouwproducten Bouwproducten

Wiha gereedschapsrugzak winnaar iF Design Award 2024

Door Anne Jakubowski Wiha Werkzeuge GmbH

wiharugzak.png

De Wiha gereedschapsrugzak heeft de iF Design Award 2024 in de wacht gesleept. De vakjury: ‘de rugzak is robuust, kantelbestendig, functioneel tot in het kleinste detail en met een op maat gemaakte gereedschapsselectie inspireert hij elektrotechnische professionals’.

De gereedschapsrugzak-sets bieden dankzij talrijke design- en functie-elementen veelzijdig nut en gebruikersvoordelen tijdens het dagelijkse werk. De selectie handgereedschappen is, afhankelijk van de inhoudsvariant, voor elektrische of mechanische toepassingen nauwkeurig samengesteld.

Voor buitendienst en bouwplaats

Aan de binnenkant is er verder veel opbergruimte voor meer gereedschappen of andere benodigdheden. Het design van de rugzak zelf combineert een reeks bijzonderheden en kenmerken, die op het gebied van functionaliteit, robuustheid, ergonomie en vooral veiligheid hun dragers veelzijdige ondersteuning bieden bij mobiele toepassingen of op bouwplaatsen.

Daartoe behoren bijvoorbeeld een apart ‘kantoorvak’ voor laptop en dergelijken, de kantelveilige stand dankzij een stabiele en waterbestendige onderbak of een doordacht vakkensysteem voor het gemakkelijk en goed georganiseerd uithalen en opbergen van de gereedschappen. De 77 opberg- en dertig bevestigingsmogelijkheden zorgen bovendien voor maximale flexibiliteit bij de individuele inhoud.

Prestigieuze designprijs

De iF Design Award staat bekend als een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld. In handen van de non-profit iF Design Foundation, benadrukt de prijs de wereldwijde impact van design. De professionele vakjury in onpartijdig en hanteert strenge selectiecriteria.

Meer in "Handgereedschap"

Bekijk meer →

Interessante content voor Bouwproducten?

Stuur persberichten of andere content naar: [email protected]

Herman de Haan

Bouwproducten maakt gebruik van cookies op haar websites, om uw surfervaring aangenamer te maken.

Privacybeleid