ProductSpotlight

Configurator Tece
voor spoeltechniek Tecelux
configurator voor spoeltechniek van TECE

Voor zijn toiletmodule TECElux heeft TECE een online configurator samengesteld. Hierdoor kan op eenvoudige wijze de spoeltechniek worden samengesteld. De sanitairspecialist en zijn klant kunnen zo direct zien hoe de geselecteerde TECElux in combinatie met de gekozen pot en wand- en vloeraankleding eruitziet.

 

De configurator kent vijf opties: de kleur van de glazen wandafwerking (wit of zwart), de wijze van bediening (toetsen of elektronisch), de functies (hoogteverstelling, luchtfiltersysteem of inworpschacht voor reinigingstabletten), het soort keramiek (een rond, hoekig of zwart toilet of douche-wc’s), en de aankleding van de wand en de vloer.

Bekijk de contactgegevens
Aandacht genereren? Gebruik video!
Aandacht genereren? Gebruik video!

Wist u dat YouTube meer dan een miljard gebruikers heeft die iedere dag miljoenen uren aan YouTube-video’s bekijken? Gezamenlijk generen deze kijkers biljoenen views. Ook is YouTube na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Video is daarom een geweldige manier om aandacht te genereren voor uw bedrijf.

 

Een mooi project, een nieuw product of een tevreden klant komt op beeld vaak beter over dan in tekst. Maar een goede video is niet zomaar gemaakt. Vooraf dien je goed te weten wat je met de video wilt bereiken en hoe je deze gaat gebruiken. Wij kunnen u helpen met het maken van een: bedrijfsvideo, instructievideo, productvideo, projectvideo en videoreportage. Afhankelijk van uw wensen zijn er uiteraard nog meer mogelijkheden.

 

Nieuwsgierig geworden naar content marketing en hoe u video kunt inzetten? Eisma Content Marketing organiseert op de Bouwbeurs 2017 in Utrecht korte kennissessies over de content strategie, bloggen, het maken van persona’s en videomarketing. Aanmelden is gratis en kan hier.

Bekijk de contactgegevens
 
Vuistregels voor het kiezen van de juiste warmtepomp
leren selecteren
webinar 'Vuistregels voor het kiezen van de juiste warmepomp' van Bouwwebinar.nl

De keuze voor de juiste warmtepomp is voor veel architecten, bouwbedrijven of installateurs niet eenvoudig. Zeker niet in het offertestadium, als u ‘aan de keukentafel’ bij klanten zit die geïnteresseerd zijn in een duurzamere energievoorziening. Die willen graag weten wat de kosten van de investering zijn en wat die hen opbrengt. Liefst zo precies mogelijk, specifiek voor hun huis. Vaillant ontwikkelde een aantal vuistregels waarmee eenvoudig een betrouwbaar advies kan worden opgesteld.

 

 Kijk het webinar hier terug 

 

Na het bekijken van dit webinar bent u in staat om de benodigde warmtecapaciteit voor een willekeurige bestaande woning te berekenen, de juiste warmtepomp met het juiste vermogen te selecteren, zowel in een hybride opstelling als in een all-electric opstelling, inclusief boilercapaciteit. Ook kunt u dan doorrekenen wat de besparing van die installatie op jaarbasis zal zijn en in hoeveel jaar de investering wordt terugverdiend.

Bekijk de contactgegevens
'Geluid schreeuwt om aandacht'
webinar op 8 november 2016
Bouwwebinar 'Geluid schreeuwt om aandacht' op 8 november 2016

Op dinsdag 8 november van 12.30 tot 13.30 uur, presenteert Eisma Bouwmedia, in samenwerking met Faay, het webinar 'Geluid schreeuwt om aandacht'.


Nu gevels steeds dichter worden door hogere thermische eisen, gaat geluid binnen gebouwen steeds meer opvallen. Vooral bij renovatie en transformatie is daarom meer aandacht nodig voor geluidisolatie van scheidingsconstructies als wanden, vloeren en plafonds. 

Kijk het webinar hier terug

Geluid en geluidisolatie zijn in de praktijk echter lastig onderwerpen, die achtergrondkennis en een zorgvuldige detailleringen vereisen. Faay Vianen en Eisma Bouwmedia houden dinsdag 8 november van 12.30 tot 13.30 uur een webinar over dit onderwerp. Daarbij wordt ingegaan op de regelgeving rondom geluidisolatie, maar vooral ook op juiste detailleringen en de kritische onderdelen daarin. Dit aan de hand van praktijkervaringen en gerealiseerde projecten. 

Lees hier meer over dit webinar.

Bekijk de contactgegevens
 
Aantal gevonden resultaten: 21