Superkist EPS-funderingskist

snel en gemakkelijk een fundering efficiënt én arbovriendelijk plaatsen

Productlijst

Bouwproducten Bouwproducten

Catalogus Blåkläder Workwear 2021

Real People. Real Workwear.

51Db4N-productimage.jpg

Productbeschrijving

De catalogus van dit jaar bevat betrouwbare klassiekers, geüpdatete favorieten en nieuwigheden, zonder ook maar enig compromis te maken op het gebied van functie, duurzaamheid, design en draagcomfort.

Veiligheidsschoenen- Onze grote investering in hoogwaardige, comfortabele en letselpreventieve veiligheidsschoenen wordt voortgezet met tien nieuwe modellen, en dat zullen er nog meer worden!

Inherent vlamvertragende Shell-kleding - In 2021 kunnen we inherent vlamvertragende shellkledingstukken (jassen en broeken) aanbieden die zowel wind- als waterdicht zijn.

Stretchcollectie - Veel van Blåkläder's kledingstukken zijn verkrijgbaar in een fantastisch zachte en flexibele stretch. Kies tussen stretchpanelen, 2-weg stretch of 4-weg stretch voor ongeëvenaard comfort. We breiden nu onze STRETCH-IT collectie uit met service- en schildersbroeken in 4-weg stretch voor zowel dames als heren.

Vlamvertragende damescollectie - Als u op zoek bent naar de ideale werkbroek voor vrouwen die perfect past bij degenen die in aan gevaren blootgestelde omgevingen werken, dan vindt u deze hier. De nieuwe broek is inherent vlamvertragend en heeft stretchpanelen voor meer comfort.

Handschoenen - Ons assortiment werkhandschoenen groeit continu door. Of het nu gaat om precisiewerk of zwaar werk, bij ons vindt u waarschijnlijk de juiste handschoen.

Product details

Referentienummer
255029
Categorie
Werkkleding, werkschoenen
Gepubliceerd
Leverancier
Blåkläder Nederland BV
Merk
Blåkläder
Laatst bijgewerkt

Contactinformatie

Loberingemaat 7H
Meppel
Nederland
0522 246 742

Meer van Blåkläder Nederland BV

Bekijk meer →

Meer in Werkkleding, werkschoenen

Bekijk meer →

Recent toegevoegde producten

Bekijk meer →

Bouwproducten maakt gebruik van cookies op haar websites, om uw surfervaring aangenamer te maken.

Privacybeleid