Productlijst

Bouwproducten Bouwproducten

Zircon breidt verder uit in Europa én naar Noord-Afrika

Door Herman de Haan Zircon

Zirconfinders.jpg

Producent van scan- en detectieoplossingen voor balken (balkzoekers), metaaldetectors en elektrascanners Zircon Corporation, richt zich met nieuwe distributieovereenkomsten nu ook op de Portugese, Ierse, Tsjechische en Tunesische markt.

Fred de Haas, European Sales Executive en verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten en business development in Europa, focust zich nu vooral op de groei in deze vier landen en heeft de verkoop- en distributieactiviteiten van Zircon in Nederland inmiddels overgedragen aan Havé-Digitap in Molenaarsgraaf.

Bouwprofessionals voor advies naar Havé-Digitap

Havé-Digitap is als leverancier en kennispartner van test- en meetinstrumenten met een omvangrijk distributiecentrum al geruime tijd partner van Zircon in Nederland. “Onze gecertificeerde specialisten kennen de Zircon-producten door en door. Sinds het begin van 2023 kan zowel de bouwprofessional als het retailkanaal bij ons terecht voor persoonlijk productadvies, demonstraties en onderhoud”, vertelt Olaf Merkies, commercieel directeur bij Havé-Digitap.

Belangrijkste aanleiding voor de verdere expansie van Zircon in Europa en daarbuiten is de grote belangstelling tijdens de Eisenwarenmesse 2022 in Keulen vanuit landen waar Zircon (nog) geen distributiekanalen heeft. Na maanden van gesprekken met lokale partijen zijn dus onlangs verschillende distributieovereenkomsten gesloten in Portugal, Ierland, Tsjechië en Tunesië. Zircon is in Europa al jaren actief in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Scandinavië, Engeland en Spanje.

Meer in "Meetapparatuur en testapparatuur"

Bekijk meer →

Interessante content voor Bouwproducten?

Stuur persberichten of andere content naar: redactie@bouwproducten.nl

Herman de Haan

Bouwproducten maakt gebruik van cookies op haar websites, om uw surfervaring aangenamer te maken.

Privacybeleid