Productlijst

Bouwproducten Bouwproducten

Walraven introduceert met Walraven Britclips® RSWB een veelzijdige bevestigingsoplossing

Door Isabel Jurgens Walraven B.V.

_BJC9512 - Copy.jpg

Op zoek naar een innovatieve en eenvoudige oplossing voor snelle bevestigingsklussen? Walraven introduceert met Walraven Britclips® RSWB een kostenbesparende oplossing voor de montage van leidingen bij systeemwanden en elektrotechnische dozen. Hierdoor is deze slimme oplossing niet alleen populair bij loodgieters, maar ook bij elektriciens.

Installatie in drie eenvoudige stappen

De console kan geïnstalleerd worden in drie eenvoudige stappen. Door de langs de beugel voorgeboorde gaten is hij snel te monteren. Doordat de beugel volledig in lengte verstelbaar is de bevestigingsoplossing in vele situaties inzetbaar

De Walraven Britclips® RSWB kan gebruikt worden om diverse typen leidingen te bevestigen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan leidingen van koper of afvoerleidingen. Het product is ontworpen voor het bevestigen van inbouwdozen en buizen in stijlwanden. Daarnaast is het product ook geschikt voor het vastzetten van rookkanalen. Dit zijn slechts enkele van de vele voorbeelden om de Walraven Britclips® RSWB toe te passen.

Zelf vrijblijvend uitproberen?

Walraven staat van 23 tot en met 25 mei op de Houtbeurs in de Brabanthallen (stand 1.E096) in ‘s Hertogenbosch. Geïnteresseerde vakmensen kunnen de Walraven Britclips® RSWB daar dan zelf vrijblijvend uitproberen.

De onderstaande video laat zien hoe snel bevestigen met de Walraven Britclips® RSWB is!

Meer in "Gereedschap en bevestigingstechniek"

Bekijk meer →

Uitgelichte producten

Interessante content voor Bouwproducten?

Stuur persberichten of andere content naar: redactie@bouwproducten.nl

Herman de Haan

Bouwproducten maakt gebruik van cookies op haar websites, om uw surfervaring aangenamer te maken.

Privacybeleid