Productlijst

Bouwproducten Bouwproducten

Verleng het grill- en barbecueseizoen met een buitenkeuken

Door Herman de Haan Geomares

buitenkeuken.jpg

Er worden in Nederland steeds meer zonuren gemeten. Het is bijna niet voor te stellen dat ons land een kleine vijfendertig jaar geleden gemiddeld 1480 zonuren per jaar had. De afgelopen drie decennia gemeten tussen 1989 en 2018 waren dat er flink meer. In die periode kwam het gemiddelde uit op ongeveer 1695 zonuren. Het mag ook algemeen bekend zijn dat de gemiddelde temperatuur stijgt.

Buitenkeuken

Met al die zonnige dagen genieten we ook steeds langer van de tuin. Ben je een echte grillmeister, dan is een wiebelig barbecuestel op wielen die je na gebruik elke keer in de schuur moet rijden, beslist niet voldoende. Als je graag bezig bent met de bouw van producten dan zul je zien dat een kwalitatief goede buitenkeuken perfect in elkaar zit. Het is namelijk zo dat wanneer de constructie via een geautomatiseerd proces gelast is dit tot op de millimeter nauwkeurig gebeurt. Als het laswerk tenslotte ook nog met een poedercoating is afgewerkt weet je dat een op deze manier vervaardigde buitenkeuken staal jaren mee zal gaan. Het blijft echter wel altijd raadzaam om zo’n investering goed te beschermen tegen winterse weersinvloeden. Daarom verleng je de levensduur van een buitenkeuken nog eens extra als je deze op een veranda of onder een afdak zet. Zo heb je er jarenlang plezier van.

Opgeruimd staat netjes

Als je veel in de tuin hebt doorgebracht dan weet je een goed onderhouden omgeving steeds meer te waarderen. Daarom zal je in het najaar regelmatig in de tuin te vinden zijn als de bladeren weer naar beneden vallen. Ben je nog het type dat met een grote flexibele hark aan de slag gaat en z’n spierballen flink laat rollen of ben je meer het type bladblazer. Dat maakt in feite niets uit omdat we allemaal de boel graag netjes aan kant hebben. Voor velen is het dan ook een ergernis als die lelijke vuilcontainers het uitzicht bederven. Die ergernis kun je in een mum van tijd wegnemen met een container ombouw 3 containers.

Kies je voor een ombouw van kwaliteitshout met staal dan geeft dat een mooie stoere uitstraling in de tuin. Na gedane arbeid en het opruimen van de rommel, rij je de gebruikte volle container makkelijk in de ombouw. Zelfs al heb je meer containers dan kun je nog altijd terugvallen op een container ombouw 4 containers. Er zijn zelfs types ombouw waarvan de klep voorzien is van gasvering. Zo heb je dus beide handen altijd vrij om je vuilniszak in de afvalcontainer te deponeren. Hoe makkelijk is dat!  Door te kiezen voor een kwalitatief goede uitvoering, zul je jarenlang plezier hebben van je investering.

Meer in "Terrein en openbare ruimte"

Bekijk meer →

Uitgelichte producten

Interessante content voor Bouwproducten?

Stuur persberichten of andere content naar: redactie@bouwproducten.nl

Herman de Haan

Bouwproducten maakt gebruik van cookies op haar websites, om uw surfervaring aangenamer te maken.

Privacybeleid