Productlijst

Bouwproducten Bouwproducten

Resideo werkt samen met Homey aan nog slimmer Smart Home

Door Herman de Haan Resideo

resideo.png

Resideo, leverancier van comfort-, warmte- en veiligheidsoplossingen, gaat op Europees niveau samenwerken met Homey. Klanten van zowel Resideo als Homey profiteren van de samenwerking.

Gebruikers van de slimme Honeywell Home evohome zoneregeling kunnen hierdoor namelijk nog eenvoudiger alle Smart Home-producten en -diensten in huis aansturen terwijl ze tegelijkertijd hun energiebewustzijn en energie-efficiëntie verhogen. Homey-gebruikers kunnen nu multizone verwarming en koeling toevoegen aan hun Smart Home. Door deze samenwerking zijn de Honeywell Home-producten van Resideo compatibel met de Homey-cloudservice én de Homey Pro-hub.

Betere verbonden Smart Home

Aldo D'Ingeo, Business Development Manager EMEA bij Resideo onderstreept het belang van de samenwerking: “We hebben al een groot assortiment slimme verwarmingsregelingen die het gasverbruik en de energierekening omlaag brengen. De samenwerking met Homey is een logische stap waarmee we onze klanten een nog beter verbonden Smart Home kunnen aanbieden. De Europese lancering richt zich in eerste instantie op Nederland en andere Europese markten waar Homey beschikbaar is.”

Stefan Witkamp, medeoprichter en Commercial Director bij Athom, ontwikkelaars van Homey, voegt toe: “Homey richt zich op het verbeteren van de Smart Home. Dat doen we door apparaten op een slimmere manier te laten samenwerken. We zijn blij dat we Resideo mogen toevoegen aan de lijst van officiële, geverifieerde partners en dat hun verwarmingsbesturingen deel uitmaken van de Homey-ervaring. Daardoor kunnen onze gebruikers hun comfort en energie-efficiëntie verhogen.”

Interessante content voor Bouwproducten?

Stuur persberichten of andere content naar: redactie@bouwproducten.nl

Herman de Haan

Bouwproducten maakt gebruik van cookies op haar websites, om uw surfervaring aangenamer te maken.

Privacybeleid