Productlijst

Bouwproducten Bouwproducten

Husqvarna ook bij Power for All Alliance

Door Herman de Haan Husqvarna Construction Products

power4all.png

Gereedschapfabrikant Husqvarna sluit zich aan bij het merkoverschrijdende accusysteem Power for All Alliance. Deze alliantie is gebaseerd op één gezamenlijk 18V-accusysteem voor alle aangesloten merken. Dit maakt het mogelijk om dezelfde accu te gebruiken voor meerdere accugereedschappen van verschillende merken.

De Power for All Alliance omvat verschillende fabrikanten -waaronder Bosch en Gardena- van accu-aangedreven producten voor gebruik in huis en tuin. Tot op heden zijn er wereldwijd meer dan 25 miljoen accu's verkocht die de Power for All Alliance ondersteunen. Husqvarna wil vanaf 2023 een nieuw assortiment elektrisch tuingereedschap op de markt brengen, dat compatibel zal zijn met het Power for All-accusysteem.

Power for All Alliance, geleid door Bosch, is blij met de komst van Husqvarna: “Dit is een nieuwe stap in de richting van onze visie voor de nabije toekomst - gebruikers het beste en breedste merkoverkoepelende 18V-systeem bieden voor de bediening van elektrisch gereedschap”, meldt Henk Becker, President van Bosch Power Tools.

Meer in "Gereedschap en bevestigingstechniek"

Bekijk meer →

Interessante content voor Bouwproducten?

Stuur persberichten of andere content naar: redactie@bouwproducten.nl

Herman de Haan